Schoonmaak en klussenbedrijf Portaal

SCHOONMAAK – HUISHOUDELIJKE HULP – GLAZENWASSER

Met meer dan acht jaar ervaring in de schoonmaak, de betrouwbaarheid en professionaliteit die vanzelfsprekend is bij ons kunnen wij u een uitermate correcte schoonmaak bieden. Portaal Schoonmaakbedrijf borgt een fijne en efficiënte samenwerking altijd en voor jaren. Portaal Schoonmaakbedrijf bedient vanuit Maarn klanten, zowel particuliere als zakelijke klanten, op de Utrechtse Heuvelrug waaronder onder andere de dorpen Amerongen, Doorn, Driebergen – Rijsenburg, Leersum, Maarn, Maarsbergen en Overberg vallen.

Wij zijn gespecialiseerd in facilitaire dienstverlening zoals schoonmaakonderhoud, glasbewassing, vloeronderhoud en particuliere schoonmaak. Onze specialiteiten zijn toegespitst op schoonmaakonderhoud en glasbewassing voor kantoren, particulieren en bedrijven, winkelcentra, school- en onderwijsinstellingen, trappenhuizen, VVE objecten, zorginstellingen en meer.

PARTICULIEREN SCHOONMAAKBEDRIJF PORTAAL SCHOONMAAKBEDRIJF
Wij richten ons ook op particulieren met ons schoonmaakbedrijf op de Utrechtse Heuvelrug en omgeving. U kunt ons inschakelen voor het schoonmaken en schoonhouden van uw woning voor zowel de binnen als de buitenkant. Denk hierbij aan periodieke of eenmalige schoonmaakonderhoud van je gehele woning. Ook glasbewassing hoort hierbij en natuurlijk tuinonderhoud als bijvoorbeeld het verwijderen van bladeren.

ONTMOET ONZE SCHOONMAKERS
Volledig opgeleide en verzekerde professionals
Gescreend en persoonlijk geselecteerd op betrouwbaarheid
Uitgebreid getraind en begeleid door Portaal Schoonmaakbedrijf
Zorgvuldige behandeling van uw bezittingen
Aansprakelijkheidsverzekering voor eventuele schade voor al onze medewerkers
Vriendelijk, efficiënt, netjes en beleefd en communicatief vaardig.

SCHOONMAAK DESKUNDIGE DIE PRECIES WETEN WAT GOED IS OM HET SCHOON TE HOUDEN
Schoonmaak volgens een speciale opgemaakte goedgekeurde werklijst.
Bekwaam in het toepassen van de juiste reinigingsmethode en schoonmaakmiddelen, afhankelijk van de specifieke omstandigheden van uw object

DUIDELIJKE AFSPRAKEN EN BETROUWBAAR
Zoekt u een betrouwbare en ervaren partner voor de schoonmaak op de Utrechtse Heuvelrug? Wij vinden het zeer belangrijk om onze afspraken na te komen. U wilt namelijk een betrouwbaar schoonmaakbedrijf waarvan u op aan kunt. Wij selecteren alleen betrouwbaar personeel en controleren regelmatig of de dienstverlening correct wordt nageleefd.

STERKE SERVICE EN KWALITEIT
Wij hechten veel waarde aan onze klanten. Door periodieke evaluatiegesprekken te voeren, met onze klanten en medewerkers, kunnen wij de schoonmaak kwaliteit waarborgen. Omdat wij ons realiseren dat er onverwachts schoonmaak behoefte kan ontstaan, zijn wij goed bereikbaar en kunnen adequaat reageren op uw vragen. Wij willen onze werkzaamheden klachtenvrij uitvoeren, maar mochten er toch op of aanmerkingen zijn dan staan wij direct voor u klaar. Onze ervaren en gemotiveerde schoonmaakmedewerkers staan voor u klaar om eenmalig, dagelijks dan wel periodiek bij u aan de slag te gaan. Werkzaamheden worden in overleg met u vastgesteld. U kunt kiezen uit schoonmaakonderhoud in de ochtend, middag of in de avond.

Informatie bel 06 28104931 of mail naar info@portaalschoonmaakbedrijf.nl